E’GO Program for 23-24 maj 2015, 10-17 begge dage

LØRDAG DEN 23. maj

kl 10 – 16 Prøv en Crazy Carts fra Razor på den store bane der er bygget op i hal 21 – der er sat 2 carts på højkant. Mød Novopleco og Benjamin Jønsson.

Kl. 10 – 12 Mød Alberte Tøt Jensen, der kører mtb med 3060mtb.dk – og deltager i mange stævner i weekenderne.Alberte giver os en forsmag på teknikundervisning ved at køre på en “trappe af paller”

kl. 11 – 13 Prøv Skatesurfing m. Sean McKenna.

kl. 12 – 12.30 Opvisning m Street Core Calisthenic ved Mihel Stanimirovic.

kl. 12.30 – 12.50 Opvisning m parkour ved Stine Maureen Rosenquist, Ungdomsskolen

Kl. 12 – 14 Mød Lærke Lilleøre, en af verdens bedste triatleter. Hun vil tage dig sikkert med ud og svømme open water i DOK 2 i Kulturhavn Kronborg. Der er markeret en bane op til 100 m svømning. Hun flankeres af Jens Tellram-Thrane, livredder og stifter af Kystsvømmeklub Hornbæk.

Kl. 13 – 16 Knockout – only the strongest survive + skate jam. Afholdelse af skate contest ved Darkblue.dk

Kl. 14 – ? Kom og stå på SUP med Jens Bjerre-Christensen.

SØNDAG DEN 24. maj

kl. 11-13 / Sk8school Team Mills Smag på hvordan undervisning på Sk8School foregår ved Team riderne Michael Williams, Julius Dahl Nielsen, Bastian Mullins og Tobias Sabroe fra Team Mills – Sk8school. Det foregår på ramper sat op af CPH ramps inde i Hal 14 og evt. på den flydende rampe.

Kl. 12 – 13 SUP konkurrence arrangeret af Ålsgårde Surfklub. Racet vil foregå over 3 heats + 1 finale. I hvert heat er der plads til 8 deltagere, altså 24 deltagerer i alt. Selve racet tager ca. 40 min. ialt. Herudover er de første 5 min. afsat til skippermøde, og de sidste 15 min. til præmie uddeling. Der er præmier fra Surf camp coldhawaii – CAMP 1 gavekort (Se præmie her), Surfzonen.dk m.m. Tilmeldig sker hos Ålsgårde Surfklub, de har stand i hal 14 ved de små både.

Kl. 12 – 14 Svøm open water i DOK 2 i Kulturhavn Kronborg med Jens Tellram-Thrane, livredder og stifter af Kystsvømmeklub Hornbæk. Der er markeret en bane op til 100 m svømning. 

kl. 13 – 13.20 Opvisning m parkour ved Stine Maureen Rosenquist, Ungdomsskolen

Mellem kl. 13 – 15 Kom og se scoot opvisning med Nils Frydendal på flydende rampe i vandet, Nils er Skandinaviens mester i scoot riding.

Kl. 13 – 15 Knockout – only the strongest survive. Scoot contest ved Mills.dk

kl. 14 – 17 Prøv Skatesurfing m Sean McKenna

fra kl. 14  Opvisning med Copenhagen Freestyle Slalom, molen

Kl. 15 – 17 Knockout – only the strongest survive. Afholdelse af scoot contest ved Mills.dk

MAD OG DRIKKE

E’GO Beachbar

Kaffe og kage fra Lagoni Kaffebar

Pølser mm. fra The Butchers Boys

Sprøde sandwiches fra Ristet Rug Brød Sandwiches

OVERSIGT OVER HALLERNE OG HAVNEN

Aspire 2 execellence Hal 21 Aspire2excellence træningsprogrammer hjælper dig til at kunne gemme din energi, bygge udholdenhed op, forbedre din mobilitet og styrke. Aspire2excellence præsenterer Spooner Boards, Core-Tex, Akrobat Elite trampoline/sitmøbel, Actoy balance line og MOVE Q programmet.

Aquanaut Dykkerklub Hal 14 Kom og se deres båd og få en snak om hvordan man starter i deres fantastiske dykkerklub.

Carver Longboards hal 14 Sælger carver-longboards

CPH ramps hal 14 Ta’ løbehjul eller skateboard med og prøv de mange ramper i Hal 14. På CPH ramps stand kan du købe et væld af saml-selv-ramper. Vores ramper er mobile og udstyret med håndtag, så de nemt kan flyttes rundt. Hvad enten du er skater, kører på scooter eller BMX, så giver vores ramper dig masser af muligheder for at øve og perfektionere dine tricks.

Coach & Bikefit hal 21 Kom og mød Nicolai Norrid fra Coach & Bikefit. Han kan give dig råd om, hvordan du kan indstille din cykel så du får en god cykelsæson i år. Nicolai har været i cykelsporten i mere end 35 år – de sidste 7 år som coach indenfor bikefit, hvor han har arbejdet med eliteryttere der bl.a. omfatter vindere af både OL, VM og DM.

Cold Hawaii Surf Camp hal 14 Coldhawaii Surf Camp er sammen med GoGear’s stand. Der er 1 stk. surfcamp gavekort (ca. værdi 2500 kr.) som man kan vinde på GoGears stand. 

Copenhagen Freestyle Slalom Mød dem på molen søndag fra kl 14

Crazy Carts hal 21 Razor Crazy Cart er det ultimative legetøj – kåret til årets udendørs legetøj i USA i 2014. Kør, spin eller drift som en professionel. Du får mulighed for 360 graders styring og seje skarpe sving – og så skyder den en fart på ca. 19 km. i timen! Kom og prøv – måske er det dig der vinder, og skal have en Crazy Cart med hjem? Mød Novopleco og Benjamin Jønsson.

Cykelteket hal 19 testkør div cykler fra deres store “bibliotek” af cykler. For de små deltagere på løbecykler er der en sjov bane, der kan gennemføres.

Cyr Wheel hal 19 Kom og oplev. Flere performere fra denne sportsgren kommer og viser deres udfordrende sport frem for os. Du kan også selv prøve det på E’GO-eventet. Se mere om træningsformen på www.cyrwheel.dk

Dansk Sejlunion hal 14 Der vil være mulighed for at prøve forskellige sejlaktiviter for børn og voksne, når Helsingør sejlklub, Snekkersten Skotterup sejlklub og Ålsgårde Surf og Sejlklub står sammen om at vise, hvad man kan brug havet omkring os til. Noget af det man kan prøve er: Stand up paddle (børn/voksne), Sit on top kajak (børn/voksne), Optimist jolle (børn), Tera jolle (børn/unge), Feva jolle (børn/unge) og CB 66 (unge/voksne)

Dark Blue Board Shop hal 14 Se det store udvalg af skateboards, longboards, snowboards og surfboards.

Divecenter.dk hal 14 Divecenter.dk er ikke en traditionel butik eller webshop, men en innovativ løsning til det skandinaviske spearfishing samfund , hvilket gør det enklere for alle mennesker som søger efter kvalitetsudstyr til spearfishing, UV-jagt m.m.

DGI Nordsjælland + DCU hal 21 DCU og DGI har opsamlingsheat hver anden time til MTB og landevejscykel. Prøv en guidet tur med eskorte. Vi har hjelme og viser dig hvordan. Ved Kulturhavnpladsen

DGI Nordsjælland + DCU hal 21 Mød op og få et lynkursus i at lappe din cykel – nyttig viden for dig, der kører mtb.

FitDeal.dk hal 14 FIT DEAL er et nyt idrætskoncept med fokus på foreningsidræt med fleksibilitet, og som giver alle der har tid og lyst mulighed for at dyrke idræt.Gratis smagsprøver af sunde shots – vind gavekort til en træningstime.

Forsyning Helsingør hal 21 Kom og få et glas vand. Gratis uddeling.

Westwind hal 14 Westwind kommer med Skimboards, SUP, surf longboards, windsurf og information om Coldhawaii, Thy-området. Thy er kommet på landkortet som surfområdet. Hør om muligheder for bosættelse og ferier.

Helsingør Salon Skytte hal 19 Her kan du prøve en Scatt skydesimulator af den type, der bruges ved eliteskytternes træning i skydehallen på Blokhusvej. Skydesimulatoren måler og viser på en skærm meget nøjagtigt våbnets bevægelser under hele processen fra sigte, over skudafgivelse, til eftersigte.

Helsingør Sejlklub Havnen Se under Dansk Sejlunion.

Hot Sails Maui hal 14 Køb SUP- og windsurfing-udtsyr. Prøv en Turfdog.

Ironman hal 21 Danmarks største motionstriatlon. Kom og hør nærmere. Vi er på plettet med tilmelding til KMD 4.18.4 arrangementet i Helsingør Kulturhavn den 19 juni.

Grand Prix Båstad hal 21 Motionsløbet Grand Prix Båstad er et udfordrende løb til veltrænede cykelentusiaster, der har mod på op til 19% stigninger og 2600 højdemeter. Besøg deres stand, hvor du kan høre mere om løbet og tilmelde dig.

Kystsvømmeklub Hornbæk Se under open water.

Legeskibet havnen Legeskibet er ladet med oplevelser og bevægelsesglæde. Det er på én gang et kulturskib, et skib for fysisk aktivitet i bred forstand og et skib for leg, fællesskab og dannelse. Kom og prøv parkour, kaste- og kamplege, bordspil, street fodbold og klatrebane.

Mont Blanc Adventure hal 14 Ferier året rundt – og eventyr i de franske alper. 

Masterdive hal 14 Få et prøvedyk (padi) med iltflaske i det store bassin. Du kan låne våddragter til børn og voksne.

Me Mover hal 21 Kom og prøv en Me Mover. Det er en stepmaskine, en cykel og en segway – i ét. Designet af opfinder og iværksætter Jonas Eliasson. Me Mover er en innovativ transportform, der kan revolutionere måden vi bevæger os på i byen.

Mills hal 14 Mills er en af nordens ældste skatebutik og er placeret i hjertet af København. Siden 1981 har Mills specialiseret sig i alt inden for boards, rulleskøjter og løbehjul. Mills tilbyder et stort udvalg af skater gear til såvel begynder til high level både til børn og voksne.
Mills hoster og sponsorerer Scoot konkurrencen på den fylden rampe, der foregår søndag kl. 13-15.

NobleMark hal 14 Tryk grafik på t-shirts sammen med Peter Noble – t-shirt købes med hjem.

Open water havnen Come challenge yourself – svøm “Open water” i Kulturhavnen den 23. og 24. maj. med livredder Jens Tellram-Thrane. Han tager dig sikkert med på tur. Du kan også bare få en snak med ham om udstyr, sikkerhed, klubber – hvor og hvordan. Se program på dagen, hvornår og hvor du kan møde ham. PS. Du kan låne en våddragt

Patella-løb hal 21 Patella Løb tilbyder teknik undervisning til alle løbere som enten vil forbedre deres kilometer tider eller få bugt med irriterende skader.Kom forbi stand på eventen, så vil vi stå klar og komme med gode øvelser og rådgive eventuelle løbere som skulle have brug for det! Få råd til at optimere din løbeteknik ved Mads Frederiksen.

Rebel Media House Camilla Hylleberg og Thomas Nyhus er vores samarbejdspartnere hvad angår at tage billeder af eventet. Rebel Media House’s team af fotografer kommer alle fra sportsverdenen – hvor de har dyrket skiløb, klatring, mountainbiking, løb, svømning, martial art og adventure race. Deres hobbier har du nu drejet til at blive deres forretningsgrundlag. De fotografer ved events og for større sports brands.

Segs.nu hal 19 Få en smagsprøve på en tur på en segway i området foran Kulturværftet – i dagens anledning er det gratis at prøve det.

Skatesurfing Kom og mød Sean McKenna – og se ham surfe / skate rundt på molen ud for Kulturhavnen. Du kan også selv prøve kræfter med hans selvopfundne sport: skatesurfing.

Snekkersten-Skotterup Sejlklub Se under Dansk Sejlunion.

StreetStrider Kom og prøv. StreetStrider er en crosstrainer på 3-hjul. Verdens sjoveste træning – Test selv på en tur ud til molen og tilbage igen!

Street Core Calisthenic Calisthenics – bodyweight training. Kom og se en opvisning – og prøv selv.

Surfcenter Lynæs hal 14 Surfcenter Lynæs kommer med Kitesurf, SUP, Windsurf og information om hvad man kan af fantastiske ting i deres surfcenter. Gavekort. Longboardkonkurrence.

SurfZonen hal 14 Surfzonen.dk har en stand med nye SUP’s og Windsurf udstyr (Exocet, Mistral, Loftsails) 

TilTops.dk hal 14 Spænd dig på wire og svæv gennem hal 14. Få sikker vejledning af teamet fra Til Tops – klatrebaner i trætoppene ved Havreholm Slot

Trisixty hal 21 Christian Nappi er med for at fortælle dig hvad der venter af goods i den nye løbe-cykel-shop på Rosenkildevej.

Ungdomsskolen hal 14 Mød Stine Maureen Rosenquist, der underviser i parkour på Helsingør Kommunes ungdomsskole Se hvordan parkour foregår – og prøv selv.

Ålsgårde Surf- og Sejlklub Se under Dansk Sejlunion.