De fleste mennesker kan nikke genkendende til nydelsen forbundet med et glas vel-tempereret vin. Derfor investerer flere og flere mennesker også i et vinkøleskab til formålet. Afkølet vin er ikke længere kun forbeholdt rige, sydfranske vinbonder eller rige vin-entusiaster, der har et helt rum i overskud til sin hobby. Et vinkøleskab kan du let og bekvemt klemme ind i din bolig uanset størrelsen, så du altid kan opbevare og modne dine favorit vine derhjemme.

Du kan få skabene til indbygning i et eksisterende hulrum eller som en fritstående model. Det er også muligt at få integrer-bare og skræddersyede vinkøleskabe, der passer til lige præcis din bolig. Du bør vælge et vinkøleskab ud fra, hvor stor din samling af vin er, hvor meget plads du har, hvilket design der passer til dit hjem. Hvis du er meget opmærksom på støjniveau, er dette også en god idé at undersøge på forhånd, inden du beslutter dig for, hvilket vinkøleskab du skal have. Præcis som et ordinært køleskab, kan der godt forekomme støj ved opbevaring af vin. Samtidigt kan du undersøge hvilket energimærke, de forskellige køleskabe har, da det også kræver en del strøm at have et aktivt vinkøleskab. Vestfrost har lidt af det hele.

Vestfrost

Det er svært at komme uden om det danske mærke Vestfrost, hvis du er på udkig efter et køleskab til din vin. Virksomheden har nemlig mere end 25 år på bagen og det er tydeligt på produkterne fra mærket, der bærer præg af mange års erfaring, stor viden og ikke mindst høj kvalitet. Sortimentet bliver løbende udvindet, men Vestfrost er kendetegnet for deres eksklusive look af rustfrit stål, trådhylder samt forkanter af behandlet, lyst træ. Vestfrost er derfor til dig, der ikke kun vil gøre noget godt for din vin, men også have et smukt og præsentabelt vinkøleskab stående derhjemme.

Vestfrost producerer vinkøleskabe i mange forskellige størrelser, fra de mindste med plads til 22 flasker vin, som kan integreres i et eksisterende skab eller placeres på bordpladen. De største vinkøleskabe fra Vestfrost kan indeholde op mod 200 flasker vin og har størrelse som et ordinært køleskab. Du behøver altså ikke dedikere det halve af dit hjem, for at have et luksuriøst vinkøleskab stående derhjemme, det er også en mulighed for mindre rum og mindre budget.

Se udvalget af  Vestfrost vinkøleskabe, og begynd med det samme at udleve dine vildeste vin-drømme hjemme hos dig selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation