Mange mennesker har en idé om, at analsex umuligt kan være noget for dem. De ser det som noget fremmed, lidt unaturligt og i nogle tilfælde også en smule farligt. Det skyldes i høj grad, at analsex ikke er noget, som vi taler særlig meget om. Denne type af sex er nemlig hverken farlig, ubehagelig eller underlig, hvis det gøres på den rigtige måde.

Ligesom med al anden form for sex er det vigtigste ved analsex nemlig at være tryg, prøve sig frem og respektere sin partner. Derfor behøver man ikke at have et fuldbyrdet samleje de første par gange. Man kan starte med at eksperimentere med anal sexlegetøj, for at komme roligt i gang.

Mange forskellige former for legetøj

Når det kommer til lige præcis anal sexlegetøj, så kan der være tale om rigtig mange forskellige produkter. Derfor er det en god idé at orientere sig lidt i de forskellige muligheder ved at kigge på udvalget hos diverse forhandlere.

Der kan være tale om helt almindelige dildoer, som også kan bruges analt. Der kan være tale om mindre vibratorer, eller måske butt plugs i forskellige størrelser. Er man til det, kan man også ofte købe et startsæt, hvor forskellige typer af legetøj kan forberede anus på et faktisk samleje.

Hjælp til hygiejnen

Der er kæmpe forskel på, hvordan folk ynder at bruge sexlegetøj analt for ikke at tale om, hvordan de ynder at have analsex. For nogle er det sjovest, når det sker spontant og som en del af andre former for sex.

For andre er det selve den anale penetration, som er i fokus. Og her kan man blandt de mange typer af sexlegetøj til formålet også finde produkter, der kan hjælpe med hygiejnen. For eksempel redskaber, der kan hjælpe med at skylle inden samværet.

Tal om det

Når man ønsker at have analsex med sin partner, så er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det vigtigste er, at det føles godt for begge parter. Derfor er det vigtigt, at man taler sammen og kommunikerer hele vejen igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation