Uanset om man er væk et par dage eller flere uger i forbindelse med årets ferier har langt de fleste en frygt liggende dybt i deres underbevidsthed, denne frygt har omdrejningspunkt omkring alle de ejendele man efterlader i hjemmet, når man forlader det. Det er en frygtelig oplevelse at komme hjem fra ferie og finde, at alle ens ejendele er gennemrodede og at ens værdier mangler. Derfor anbefales det at man gør sit hjem mere sikkert inden ferien, dette kan naturligvis gøres på mange forskellige måder, hvoraf en tyverialarm er topprioritet for langt de fleste.

Der findes også andre måder, hvorpå man kan gøre ens hjem mere sikkert, dette kan være at komme med ind under vejens nabohjælp, så man kan vide sig tryg på at underlige personer opdages så snart de sætter en fod på ens matrikel. Der kan også være nogle små tips til at gøre ens hjem mindre attraktivt for indbrudstyve, dette kan f.eks. være at sørge for at hækkene omkring ens hjem er klippede og studset, da uklippede hække giver tyvene en vis tryghed i ikke at blive set mens de udfører deres kriminelle handlinger på ens matrikel.

Når man gør sit hjem sikkert med en tyverialarm inden ferien har man fred.

Hvis man sørger for at sikre sit hjem grundigt inden man smutter afsted på ferie har man en indre fred om at ens ejendele er sikre mens man er væk. Der findes mange måder at beskytte ens hjem på mens man er væk hjemmefra, dette kan være ved at installere en tyverialarm, der ikke alene alarmerer vagtselskabet, men også ens nærmeste naboer samt en selv så man har en føling på, hvad der sker mens man er væk. Der findes tyverialarmpakker, der har en alt-i-én løsning så man er sikret hele vejen rundt, både hvad angår lyd, lys og video. På denne måde kan man ikke alene nå at skræmme indbrudstyvene væk ved at de følsomme lyscensorer tænder så snart nogen nærmer sig huset, men også ved den høje lyd af alarmen, der går i gang. Dertil kommer afskrækkelsen af at se kameraer omkring huset, der peger mod vinduer og døre.

Læs mere om at sikre sit hjem imod indbrud på https://sikkerthjem.nu/

Nabohjælp og andre måder at sikre huset på under ferien.

Gamle og erfarne indbrudstyve, der enten har lagt deres liv om, eller på anden vis snakker ud omkring deres fortid, kan oplyse om alle de faktorer, der gør at de fravælger ens hjem på listen over indbrud. Dette kan som tidligere nævnt være, hvis der ikke er en omgrænsende hæk eller hegn, der kan yde en form for beskyttelse mod nabohjælpens blikke. Derudover er der mange indbrudstyve, der giver op hvis de vurderer hjemmet til at være sikret på bedst mulig vis inden ferien, dette kan være i forbindelse med låsemekanismer på vinduer og døre, der er umulige at få større værdier igennem, hvis disse skal låses op med en nøgle og denne ikke sidder i dørens inderside. Eller hvis der er sat envejsskruer i vinduerne fremfor splitter, hvilket gør dem sværere at dirke op. Det er bedst at gøre alt, hvad der er muligt for at sikre sit hjem bedst muligt inden ferien, så man kan slappe af med god samvittighed.

Med huset sikret bliver ferien sjovere.

Når man først har gjort sig alle foranstaltninger om at sikre sit hjem inden ferien, kan man med godt humør tage af sted og nyde sin ferie, hvad enten denne er i udlandet eller indenfor landets grænser. Har man en tyverialarm, hvor man får notifikationer ved eventuelle indbrud kan man sidde nede i palmernes skygge og vide, at naboerne og vagtselskabet har styr på situationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation