Oplever du – ligesom mange andre – at løse nøgler ofte bliver væk? Dette problem kan heldigvis løses med en smart og praktisk nøglering. I denne artikel får du uddybet de tre største modetendenser indenfor nøgleringe. Ved køb af en nøglering kan du gøre hverdagen lettere ved at holde styr på de mange nøgler. Samtidig med dette kan din nye nøglering fungere som et smart og moderigtigt accessorie.

Topmoderne pelsnøglering

Det er lige nu allerhøjeste mode med pelsnøgleringe. Disse nøgleringe består typisk at kanin– eller rævepels og er både smarte og moderigtige, men også aldeles praktiske. Pelsnøgleringe fås i mange farver og størrelse – alt efter ønske og behov. Prisklasserne er ligeledes forskellige, og nøgleringene kan både fås til 500 kr., men også til beskedne 200 kr. Mange bruger nøgleringene som et pyntende accessorie til en læderkæde, som kan bæres om halsen, mens andre bruger pelsnøgleringene til at sammenkoble med en sportstaske, en lædertaske eller lignende. En super smart og moderigtig løsning, som ligeledes er aldeles praktisk.

Smart designernøglering

Er du til designer accessories? Så findes der ligeledes et hav af muligheder for køb af designernøgleringe. Heriblandt findes store designere såsom Georg Jensen og Stelton. Disse topmodeller er typisk bestående af et design i et blankt metal, som tilføre nøglebundtet et smart og moderigtigt twist. Disse nøgleringe fås ligeledes i et overskueligt prisleje og er ideelle til gaver. Hvis du er mere til udenlandske designere, laver store modehuse som Michael Kors ligeledes smarte designernøgleringe. Disse nøgleringe er dog en smule dyrere – men er samtidig produceret i et godt og holdbart materiale.

Nøgleringe med tryk

Hvis din nøglering skal være mere diskret, men du samtidig ønsker et personligt præg, vil det være en god idé at investere i en nøglering med tryk. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og rundt omkring på internettet kan du finde et hav af muligheder. Hvis du skal forære nøgleringen til et barn, kan du for eksempel købe en nøglering med en bamse som vedhæng, hvor barnets navn kan stå i midten. Børn kan netop have svært ved at holde styr på nøglerne. Og samtidig med at en sådan nøglering vil sammenholde nøglerne, vil den ligeledes oplyse omkring, hvem nøglernes ejer er. Hvis du ønsker en nøglering med tryk i et aldeles holdbart materiale, er der ligeledes mange muligheder for at finde en nøglering i et solidt lædermateriale. På denne måde er nøgleringen stilrigtig, samtidig med at den er praktisk, da den oplyser omkring navn på ejermanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation